Universal minikin ADULT 20/180

Universal minikin ADULT 20/180

Order Number: 4117.RLN20A

1 658,91 Eur with VAT 1 371,00 Eur without VAT

ks

By buying you get 206 Points
More than a purchase. You get service and expert advice. Ask which products and combinations are recommended for you.

Kostra těla je velmi odolná proti hnilobě, plátno je dvakrát prošité. Polypropylenová tkanina poskytuje vysokou pevnost a trvanlivost, a to zejména na nejvíce namáhaných místech. Ochranné kombinézy jsou vyztužené popruhy a je možno je prát v pračce. U overalů dospělých figurín je zakončení rukou chráněno nylonem vyztuženým PVC.
Všechny figuríny nad 20 kg jsou dodávány s holinami. Tvar hlavy umožňuje montáž všech druhů imobilizačních límců. Obličejová maska a nasazovací kapuce jsou k dispozici jako příslušenství. V případě, že cvičení zahrnuje neustálé přetahování figurín, doporučujeme z příslušenství „přetahovací chrániče“ pro dodatečnou ochranu. Figuríny lze bezpečně použít v situacích při teplotách do 100°C.
Všechny figuríny jsou nově vyráběny z voděodolného a samozhášecího polyesteru, který je 4× pevnější než původní materiál z PVC. Aniž by se zničila, je možné figurínu přejet vozidlem 4×4 nebo shodit z 2. patra. Figuríny hojně využívá i armáda, tyto jsou opatřeny skladovými čísly NATO.
Dostupné v 7 velikostech a váhách, od dětské figuríny 5 kg až po velmi těžké 100 kg.

Weight [kg]
20
Height [cm]
180
Quantitative unit
ks
Univerzální (celá série)

Universal minikin ADULT 20/180

1.658,91 Eur s DPH Only on Order

ks