524220 - CASSY Lab 2 - software

524220 - CASSY Lab 2 - software

Order Number: 5210.524220
Advanced development of the successful CASSY Lab software for recording and evaluating measurement data acquired using the CASSY family, with comprehensive integrated help functionality and many operable experiment examples.
More about the product

990,99 Eur with VAT 819,00 Eur without VAT

ks

By buying you get 426 Points
More than a purchase. You get service and expert advice. Ask which products and combinations are recommended for you.

Software Cassy lab 2 pro záznam a vyhodnocování naměřených dat získaných pomocí snímačů rodiny Cassy. Součástí je také komplexní integrovaná fce nápovědy a mnoho interoperabilních příkladů experimentů

Software podporuje až 8 senzorů dvou Cassy modulů připojených přes USB nebo sériový port. Komunikuje s Cassy mobile a Cassy pocket a podporuje všechny Cassy senzorové boxy. Mimo to podporuje i řadu zařízení připojených přes sériové rozhraní např.: Videocom, IRPD, nebo váhy. Software je "plug and play". Automaticky detekuje připojené Cassy moduly a senzorové boxy a graficky je zobrazuje. Vstupy a výstupy jsou aktivovány pouze ukázáním a kliknutím. V závislosti na připojeném senzoru jsou automaticky načteny parametry daného experimentu. Naměřená data lze zobrazit pomocí analogového / digitálního zobrazení nebo formou grafů. Hodnoty mohou být zaznamenávány ručně, nebo v určitém časovém intervalu. Software Cassy lab 2 umožňuje také snadný export dat.

Požadavky na PC

  • Windows XP / Vista / 7 / 8 (32 + 64 bitů)
  • USB nebo seriový port
  • podpora více jeder CPU
Quantitative unit
ks
Cassy lab 2 - software

524220 - CASSY Lab 2 - software

990,99 Eur s DPH Only on Order

ks