Drunk and Dangerous Glasses with Case

Drunk and Dangerous Glasses with Case

Order Number: 4203.PH79190A

135,04 Eur with VAT 111,60 Eur without VAT

ks

By buying you get 17 Points
More than a purchase. You get service and expert advice. Ask which products and combinations are recommended for you.

Tato učební pomůcka dodá každému výukovému programu prevence proti alkoholu nový rozměr, a to tím, že umožní vyučujícímu předat své poselství jasně a rychle. Použití brýlí „opilý a nebezpečný“ demonstruje zejména jeden fakt - tzv. „binge drinking“ (nadměrné pití alkoholu, konzumace pěti nebo více sklenic alkoholického nápoje za méně než dvě hodiny) je smrtící. Jelikož je simulace opilosti pomocí brýlí tak reálná a intenzivní, jejich nositelům nezbývá nic jiného, než si uvědomit, že je nadměrné pití alkoholu skutečně nebezpečné. 

Volitelné interaktivní doplňky (nejsou v ceně) :

  • Auto na dálkové ovládání „Opilý a nebezpečný“ (PH79922) – barevné, dálkově ovládané, 28 cm dlouhé auto je dokonalé pro ukázky ve třídě. Účastníci se mohou pokusit řídit auto improvizovanou dráhou z branek tvořených skleničkami na šampaňské (zahrnuty v sadě). Studenty to zabaví a bude to pro ně hodina, na kterou nezapomenou.
  • Sada nápojů "Opilý a nebezpečný“ (PH79755) – každá plastová sklenice má v umělém plastovém nápoji zalité malé nabourané auto. Ačkoli je jejich význam jasný i beze slov, stanou se vynikajícím podnětem pro diskusi.
Quantitative unit
ks
Brýle "opilý a nebezpečný"

Drunk and Dangerous Glasses with Case

135,04 Eur s DPH Only on Order

ks